Make It Your Own

€ 24,95

Make It Your Own

€ 24,95
  • GRATIS verzending vanaf €50,- (NL & BE)
  • Veilig en snel betalen, ook achteraf mogelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie - If you're happy, we're happy!
  • Geef een uniek & persoonlijk product kado

Tegenwoordig kunnen we er niet om heen; quotes en teksten op kleding en sieraden is helemaal de trend van nu :-). Hoe leuk zou het zijn als jij zelf je favoriete quote, een naam (van bijvoorbeeld je vriendje, mama of BFF) of andere persoonlijke tekst op je armbandje kunt laten graveren? ModeMusthaves goes personal en biedt je de super leuke mogelijkheid om op een mooie slavenarmband je eigen woorden te laten graveren! Deze armband is dus echt 'one of a kind' en helemaal exclusief van jou :-).

Zodra je eruit bent welke tekst/naam/quote je wilt, typ je deze in de tekstregel, kies je de maat en kleur en voorzie je je armband van een persoonlijk symbooltje.

Details: deze armband is verkrijgbaar in de maten small (Ø14 cm), medium (Ø16 cm) en large (Ø18 cm) en de kleuren goud, zilver en rosé. De armband is nog gemakkelijk te verstellen door 'm wat bij te buigen, zo past hij zeker om elke pols!

LET OP 1: Gebruik alleen het Latijns alfabet (je weet wel, van A tot Z ;-) ) en hoofdletters zijn mogelijk! En check, check-dubbelcheck je tekst/naam/quote voordat je deze definitief bevestigt. De customized artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden, ook niet vanwege een spelfout of aanpassing. 

LET OP 2: Dit unieke item kan je binnen 3 weken op je deurmat verwachten.

Materiaal
Staal