JE T'AIME PARIS

€ 279,00

JE T'AIME PARIS

€ 279,00

All-in prijs per maand
Inclusief: verzekering, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp
Gratis outfit/gift card t.w.v. €250,-

Wauw! Super mega onwijs trots zijn wij op de samenwerking met OPEL! De super fashionable stadsauto Opel ADAM is via de webshop te bestellen... Jahaa, jullie lezen het goed: binnen een paar klikken en voor een heel betaalbaar all-in prijs is de Opel ADAM jouw nieuwe BFF!

Paris is always a good idea... Dat is wat Elise dacht toen ze deze auto samenstelde! Met deze classy zwart-witte variant van de Opel ADAM en het bijpassende outfitje rijd je als een echte fashionista naar dé modestad van Europa. Zo is de hele outfit die je er bij krijgt ook afgestemd op deze fashion capital en krijg je er natuurlijk een polaroid camera bij om alles vast te leggen! Een coffee-to-go-mok voor je favoriete koffie of thee, onze eigen ModeMusthaves parfum en de populaire "Bitch, please I ride a unicorn" sleutelhanger maken het feest compleet :-)

Je kunt de auto al leasen vanaf de all-in prijs van € 279,- per maand!! Dit is een unieke Opel Private Lease regeling en met écht alles inbegrepen: verzekering, onderhoud, wegenbelasting, noem het maar op, alles is inclusief... Het enige wat jij nog hoeft te doen is tanken en shinen ;-) En vroem vroem, als een echte fashionista in stijl naar kantoor of met vriendinnen naar de stad van de mode!

Elise: "Hij rijdt super lekker, echt een perfect autootje voor in de stad!"