ModeMusthaves

De pepernoten liggen weer in de winkel, de temperatuur daalt en we steken de kaarsjes weer gezellig aan ’s avonds: het is herfst! Nog heel even en de feestdagen staan weer voor de deur, en dus is het tijd om op zoek te gaan naar een cadeau voor je personeel.
Wil je dit jaar iets geven waarvan ze echt blij worden?! Geef de ModeMusthaves gift card cadeau! Met deze gift card kan elk personeelslid lekker zelf shoppen in onze webshop vol musthaves.
 
De zakelijke gift cards zijn verkrijgbaar in €10, €25, €50 en €100, welke je uiteraard met elkaar kunt combineren tot elk gewenst bedrag. Ze worden geleverd in een mooi zilveren envelopje en je krijgt er een leuke ModeMusthaves kaart bij voor een persoonlijke boodschap. Wanneer je meer dan 10 gift cards besteld kunnen we je ook nog eens een aantrekkelijke korting aanbieden!
 
CONTACT
Interesse? Of vragen over de mogelijkheden? Stuur een mailtje naar: giftcard@modemusthaves en we helpen je graag verder!

VERDIEN €25 SHOPPING MONEY 
Iedereen die ons in contact brengt met een bedrijf dat daadwerkelijk (minimaal 10) gift cards bij ons afneemt, wordt daarnaast zelf beloond met €25 shopping money!