The big 5

Jahaaa... ModeMusthaves bestaat deze maand 5 (!) jaar en dat vieren we natuurlijk samen met jou en hééél vééél cadeautjes! TODAY'S PRESENT: 5 x een persoonlijk voor jou gemaakte LIFE OF PIE taart t.w.v. €55! Op onze verjaardag zaten wij te smikkelen van deze taart, en geloof ons: hij is is heeeeeeerlijk ;-)

Wil jij deze fijne prijs winnen? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen met een geldig e-mailadres (zodat we je een mailtje kunnen sturen als je de hebt gewonnen). That's it! 
De lucky winner(s) worden de eerstvolgende werkdag ook bekend gemaakt op deze pagina.


motionmailapp.com

Winactie gesloten
Helaas, winactie gesloten

Helaas, too late! Deze winactie is gesloten, meedoen is niet meer mogelijk. De winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
Niet gewonnen? Wees niet getreurd, bekijk hier welke winacties nog op de planning staan deze maand!

Winnaars:

  • Danielle van der Heide
  • Sanam Kosari
  • Bettina Prevoost
  • Inge van der Krogt
  • Julie Apostolatos
Congratz! Jullie hebben van ons een e-mail ontvangen en de prijzen zullen zo snel mogelijk naar jullie worden verzonden!Psst! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de winactie van morgen? Schrijf je dan hier in voor de dagelijkse reminder nieuwsbrief!Klik hier om terug de gaan naar de advent kalender.