Message in a Bottle (A to Z)

€ 44,95

Message in a Bottle (A to Z)

€ 44,95
  • 15% korting én free shipping met code: XOXOTEAMMM (BE & NL)
  • 14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Veilig en snel (achteraf)betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie - If you're happy, we're happy!

It's a message in a bottle! Deze initial kettinkjes zijn leuk om zelf te dragen, maar eigenlijk nóg leuker om cadeau te geven! De ketting komt namelijk als flessenpost, in een klein glazen flesje met daarbij een kaartje waarop je een zelf gekozen tekst kan laten drukken. Hiermee laat je een vriendin, je moeder of zusje weten hoe speciaal ze eigenlijk voor je is én maak je haar super blij met een eigen initial ketting. Typical win-win situation!

Details: De ketting is 45,7 cm lang. De zilveren ketting is gemaakt van sterling silver en de gouden en rosé ketting zijn gemaakt van 14K goud/rosé goud. Kies een kleur, een letter (welke op het rondje komt) en een tekst als flessenpost.

LET OP 1: Check-dubbelcheck de kleur/initial/tekst voor in het flesje voordat je deze definitief bevestigt. Let er op dat het maximaal aantal tekens voor op het berichtje in het flesje 50 is. Je kunt er ook voor kiezen om geen initial op het kettinkje te laten drukken. De customized artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden, ook niet vanwege een spelfout of aanpassing. Besteld = besteld ;-) De kettingen die je ziet op de foto's zijn ter inspiratie.

LET OP 2: Je kunt de ketting in het flesje binnen 5 werkdagen op de deurmat verwachten.