Spell Your Name (A to Z)

€ 9,95

Spell Your Name (A to Z)

€ 9,95
  • GRATIS verzending vanaf €50,- (NL & BE)
  • 14 dagen bedenktijd. Niet goed, geld terug!
  • Veilig en snel (achteraf)betalen
  • 100% tevredenheidsgarantie - If you're happy, we're happy!

How do you spell your name? Hoe leuk zijn deze naam-armbandjes! Niet alleen leuk voor jezelf, ook nog eens heel leuk om als kadootje aan je vriend of vriendin te geven. Bestellen is heel makkelijk: kies de favoriete kleur van het bandje en typ je naam! Vervolgens kun je ook nog eens kiezen of een van je letters een goudkleurige kraal krijgt!

Details: Het armbandje van het merk Nova Dali is makkelijk op maat verstelbaar en een customized item. Customized items kunnen helaas niet worden geruild.

LET OP 1: Check-dubbelcheck de kleur/naam/gouden kraal voor in het armbandje voordat je deze definitief bevestigt. Let er op dat het maximaal aantal letters voor op de naam op het armbandje 12 is. Het is enkel alleen mogelijk om letters van A t/m Z te gebruiken, geen tekens of cijfers. Qua keuzes voor de gouden kraal zijn dit de enige opties. De eerste of de laatste letter in het goud is dus niet mogelijk. De customized artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden, ook niet vanwege een spelfout of aanpassing. Besteld = besteld ;-) De armbanden die je ziet op de foto's zijn ter inspiratie.

LET OP 2: Je kunt de armband binnen 8 werkdagen op je deurmat verwachten.