IT'S MANIC MONDAY!

Feb. 28 2016

YEEEEEEES! Na het overweldigende succes van de eerste editie zijn we terug met MANIC MONDAY! Kunnen jullie je de vorige editie nog herinneren? Wát een dag was dat! Wij kijken er met super veel plezier op terug, en kunnen ons eigenlijk niet anders voorstellen dan dat jullie dat ook doen! Tijd voor part 2 dus!

Voor iedereen die het het concept niet kent of het niet meer zo vers in haar geheugen heeft: tijdens Manic Monday gaan alle winterse musthaves de shop uit voor een mega lage prijs! Sounds good right!? Dit jaar hebben we de dag verdeeld in zes rondes, en in elke ronde worden onze musthaves verder afgeprijsd. Tot 09.00 uur zijn de items verkrijgbaar tot €30, tussen 09.00 en 12.00 uur tot €25, tussen 12.00 en 15.00 uur tot €20, tussen 15.00 en 18.00 uur tot €15, tussen 18.00 en 21.00 uur tot €10 en na 18.00 uur zal alles afgeprijsd zijn tot €5,-! Je kunt dus zelf bepalen wanneer je jouw favoriete item shopt, maar let wel op! Want hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat het product is uitverkocht...

De timetable is bekend, dus zorg dat je er klaar voor zit! Zet om elk tijdstip de timer van je telefoon, hang je computerscherm vol met posts its waarop je de tijden met grote letters opschrijft of verzin een andere manier om ervoor te zorgen dat je absoluut NIETS mist van deze wáánzinnige uitverkoop! Volg onze social media kanalen voor de laatste updates en tot slot: heel veel succes én plezier! We vinden het super leuk om te zien wat jullie hebben gescoord, dus twijfel vooral niet dit met ons te delen!

Tot slot: er zijn een paar regels verbonden aan deze Manic Monday:

* Alle items uit de Manic Monday komen niet meer terug op voorraad.
* Tijdens de Manic Monday wordt er geen restock van de items gedaan.
* Wanneer je het product aan je shopping bag hebt toegevoegd, betekent dit niet dat het product gereserveerd is.
* Pas als je het product hebt afgerekend bij de check out is het item all yours!
* De items die je op Manic Monday (maandag 29 februari) koopt, mogen niet geruild worden.