BETALEN

Bij ModeMusthaves kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:
 iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij ModeMusthaves.

Creditcard
Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.

Achteraf betalen
Als je in Nederland woont kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. De betaling moet binnen veertien dagen na orderdatum bij ons binnen zijn, dit gaat via online telebankieren. Je krijgt automatisch een email met hier een link om de betaling te voldoen.

Paypal
Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.

FashionCheque
Je kunt je bestelling volledig betalen met FashionCheque, maar het is ook mogelijk om een deel van je bestelling te betalen met FashionCheque en een deel met iDeal, dit wijst zich vanzelf. LET OP: Je kunt per bestelling meerdere FashionCheques gebruiken.

Fashion Giftcard
Met de Fashion Giftcard kun je je bestelling volledig betalen! Ook is het mogelijk om een deel van je bestelling met de Fashion Giftcard te betalen en een deel met iDeal. Heb je meerdere Fashion Giftcards gekregen? Dan kun je er meerdere gebruiken.

eMeastro
In de meeste Europese landen is Meastro voor fysieke betalingen de standaard. Je herkent Meastro aan het rood blauwe symbool op je betaalpas. 

Bancontact / Mister Cash
Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen 

ModeMusthaves Giftcard
De ModeMusthaves Giftcard is een geldig betaalmiddel binnen de ModeMusthaves webshop. Het bedrag op de kaart is een tegoed en dus in meerdere bestellingen te gebruiken. Bestellen met je ModeMusthaves Giftcard gaat doormiddel van het invoeren van de code. De Giftcard is 1 jaar geldig.

ModeMusthaves Kortingscode
Een kortingscode kun je gebruiken om korting te krijgen op het bedrag van je totale bestelling. Afhankelijk van de kortingscode is de korting gebaseerd op een vast bedrag of een percentage. Helaas zijn kortingscodes niet geldig op boeken en giftcards. Een kortingscode is eenmalig geldig en verliest na het definitief maken van een bestelling haar waarde.  

Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld over te maken.